Trapper og gulv

Overflatebehandling og rekonstruksjon av trapper, reparasjon og overflatebehandling av gulv. Vi bruker polyurea , polyuretan eller epoxy som materialer. Valg av materiale avhenger av behov.

For eksempel:

Gulv i trappeoppganger – det å hindre beboernes bevegelse er tross alt komplisert, og arbeidshastigheten er viktig her. Som regel bruker vi polyureabelegg for dette oppdraget. Materialet er tørt å gå på om 5 minutter, permanent elastisk og høyest slitesterk.

Industrigulv - utførelseshastigheten er alltid helt avgjørende, siden det er veldig dyrt å stoppe produksjonen. Som materiale bruker vi et hybrid polyureabelegg som tørker på omtrent 15 minutter, slik at materialet kan flyte på plass og jevne seg ut. Hybridpolyurea har høy trykkmotstand, tåler bevegelse av tunge maskiner uten problemer, og i tillegg er det mulig å plassere glassballer i den for å forhindre at overflaten er glatt.

Gulv i fellesarealer – utførelseshastigheten er viktig, men utseendet er enda viktigere. Vi bruker polyuretan- eller epoxyharpikser til slikt arbeid. Farget sand, pigment eller flaker kan tilsettes for å gjøre gulvet vakkert for øyet. Oppdraget innebærer utjevning av gulvet, etterfulgt av et såkalt utseendelag, deretter kommer det siste gjennomsiktige etterbehandlingslaget. Materialene tørker i min. 24 timer per lag.

Sykehusgulv - vi bruker antistatisk polyuretanharpiks, som kan farges med flak, pigment eller sand.

Det endelige materialevalget og løsninger avhenger alltid av objektet og kundens krav, men vi vil sikkert finne en løsning selv i de mest kompliserte situasjonene.

Soojustamine PUR vahuga. Polüuretaanvaht, polükarbamiid. Purest.ee